Marleo smart living

Mobilne kućice

Marleo je postao regionalni partner za Aurora Company.  Proizvedeno je više od 450 malih kućica, od kojih se mnoge nalaze u 16 europskih zemalja. Naše Tiny Houses nisu samo mjesta za život, već i izrazi individualnosti i funkcionalnosti koji potiču inovativne pristupe životu.

Naša misija je podržati ljude u ostvarivanju svojih snova o neovisnom i ekološki prihvatljivom načinu života. To postižemo i oživljavamo ove vizije stvarajući jedinstvene
Tiny Houses. Nastojimo stvoriti alternativne načine života koji ne samo da štede vrijeme, već i uvelike eliminiraju dileme povezane s izgradnjom ili kupnjom tradicionalne kuće.
Cilj nam je omogućiti veću interakciju s prirodom lociranjem naših Tiny Houses na područjima nedostupnim tradicionalnom razvoju. Time se vlasništvo nad kućom i potencijalno mijenjanje njezine lokacije čini dostupnijim i, prije svega, pruža slobodu i neovisnost njezinim stanarima.

Ponosimo se činjenicom da je svaka kuća koja napušta našu tvornicu rezultat zajedničkog napora talentiranih profesionalaca. U našoj tvrtki, ljudi su ti koji, kroz međusobnu suradnju i podršku, grade kulturu koja potiče individualni razvoj i izražavanje, a svaka kuća koja izlazi iz naših ruku priča priču o strasti, preciznosti i predanosti.

Neprestano težimo izvrsnosti, a povratne informacije naših kupaca nisu samo odraz njihove zadovoljstva, već i vodič koji nam pomaže u rastu.

Dokgradimo naše Tiny Houses, svjesni smo da stvaramo snove, i da život nekoga postaje izvanredan zbog toga.
Pridružite se našem svijetu gdje strast susreće profesionalizam, i svaka kuća nije samo zgrada već i ostvaren san koji donosi novu kvalitetu života.

Mobine kućice
Mobilne Kuće

River

Mobilna kuća RIVER River, naš najveći model kuće, oduševljava prostranošću i funkcionalnošću. Na ulazu vas dočeka udobna sofa, savršena za opuštanje pred TV-om. Na lijevoj

Više informacija
Mobilne Kuće

Lily

Mobilna kuća LILY Lily je savršena kombinacija elegancije, funkcionalnosti i slobode, dizajnirana za dinamične daljinske radnike. Za arhitekte, računovođe, odvjetnike, terapeute i sve one koji

Više informacija
Mobilne Kuće

Moon

Mobilna kuća MOON Moon je dragulj među Tiny House, nudeći ne samo dom već i priliku za ulaganje. Ulaskom u nju očarava funkcionalnom kuhinjom i

Više informacija
Mobilne Kuće

Sunshine

Mobilna kuća SUNSHINE Sunshine, s više od 150 prodanih jedinica, definira kompaktno a prostrano stanovanje idealno za pojedince i parove. Na ulazu nalazi se udobna

Više informacija
Mobilne Kuće

Porto

Mobilna kuća PORTO Porto je jedinstvena ponuda za one koji traže prostrane i funkcionalne životne prostore, uz neviđenu fleksibilnost u uređenju. S dva mezanina koja

Više informacija

Kuća za cijelu godinu

Mobilne kuće pravilno su izolirane i grijane, što vam omogućuje da u njima živite cijele godine! To je savršeno rješenje za ljude koji žele uživati u slobodnom vremenu u prekrasnom prirodnom okruženju, bez obzira na vrijeme.

Obilno opremljene

Nudimo mobilne kuće koje pružaju obilnu opremu i visoku kvalitetu. Pružamo vam mogućnost odabira između mnogo opcija kako biste mogli stvoriti savršeno mjesto za sebe. Brinemo se o svakom koraku proizvodnje, koristeći inovativna rješenja i moderne tehnologije.

2 Godine Jamstva

Potpuno smo sigurni u visoku kvalitetu naših kućica, stoga na njih dobivate jamstvo od 2 godine. Uživajte u svojoj novoj Tiny House bez stresa i zapamtite, možete računati na nas!

Mobilna kuća RIVER

River, naš najveći model kuće, oduševljava prostranošću i funkcionalnošću. Na ulazu vas dočeka udobna sofa, savršena za opuštanje pred TV-om. Na lijevoj strani nalazi se stol s stolicama i kuhinja u obliku slova L opremljena modernim uređajima, čineći svakodnevne poslove užitkom. S desne strane nalazi se prostrana kupaonica s tušem, umivaonikom, WC-om i dodatnom prostorijom za kućanske aparate, spremnu za postavljanje solarnih panela. Dvokatna struktura Rivera nudi dva mezanina: jedan služi kao spavaonica s velikim krevetom, dok drugi čeka vašu kreativnu urednost. Ovaj model pruža udobnost i prostor bitan za obitelji ili pojedince koji traže mjesto s potencijalom. River je više od samo kuće; to je promišljeni prostor spreman ispuniti snove o udobnom kutku, kombinirajući ekološka rješenja s udobnošću i životnim stilom blizu prirode. Idealno za stanovanje, kao i za ulaganje u najam, River otvara nove mogućnosti za sve koji sanjaju o pravom domu.

Cijena

površina

Vanjske Dimenzije

Unutarnje DIMENzije

Luksuzno iskustvo življenja zahvaljujući visokoj razini udobnosti: Tiny House River je apsolutni prvak među malim kućama! Ova mini kućica s više od 35 m2 stambenog prostora, uključujući 2 prostrane galerije (neke s visokim stropom) i L-oblikovanu kuhinju, nudi najbolje uvjete za korištenje kao stalno prebivalište za 2 do 4 osobe.

Mobilna kuća LILY

Lily je savršena kombinacija elegancije, funkcionalnosti i slobode, dizajnirana za dinamične daljinske radnike. Za arhitekte, računovođe, odvjetnike, terapeute i sve one koji cijene neovisnost u svom radu, Lily je više od samo mjesta za život. To je inteligentno rješenje koje kombinira stambenu udobnost s profesionalnim uredskim prostorom – sve u jednoj Tiny House. Lily je više od mjesta za spavanje; to je vaš osobni ured okružen prirodom. Idealno za one koji rade na daljinu, a ipak žele jedinstveni radni prostor udaljen od buke kuće. Smjestite je u vrt pokraj svoje kuće ili na parcelu zemlje blizu prirode i doživjet ćete harmoniju između rada i opuštanja.

U Lilyju ćete pronaći prostor za spavanje, opuštanje, pripremu i uživanje u obrocima u dnevnom boravku, dok ćete u uredskom dijelu imati ergonomski uređen ured spreman za kreativne eksplozije.

Na kraju, ostvarite svoj san o radu i životu blizu prirode s Lily.

Cijena

površina

Vanjske Dimenzije

Unutarnje DIMENzije

Mobilna kuća MOON

Moon je dragulj među Tiny House, nudeći ne samo dom već i priliku za ulaganje.

Ulaskom u nju očarava funkcionalnom kuhinjom i blagovaonicom, dok s desne strane veliki krevet uz prozor mami, s prozorom na krovu iznad omogućujući promatranje zvijezda noću. S lijeve strane nalazi se kupaonica s potpunom sanitarnom opremom.

Moon je savršen za iznajmljivanje, privlačeći one koji traže bliskost s prirodom. Pruža jedinstveno životno iskustvo, kombinirajući udobnost s mogućnošću divljenja nebu.

Izborom Moon, ulažete u način života i potencijalni
prihod od najma.

To je idealno rješenje za one koji traže jedinstveno mjesto na Zemlji koje može donijeti radost i financijske koristi.

Cijena

površina

Vanjske Dimenzije

Unutarnje DIMENzije

Mobilna kuća SUNSHINE

Sunshine, s više od 150 prodanih jedinica, definira kompaktno a prostrano stanovanje idealno za pojedince i parove.

Na ulazu nalazi se udobna sofa koja poziva na opuštanje, dok multifunkcionalno područje s kuhinjom s obje strane nudi idealan prostor za blagovanje i rad. Kupaonica, opremljena tušem, WC-om i umivaonikom, osigurava svakodnevnu udobnost, dok mezanin pruža dodatni prostor koji se može urediti kao spavaonica ili prostor za opuštanje.

Sunshine kombinira funkcionalnost s prilagodbom, zadovoljavajući potrebe stanovanja, rada i opuštanja u blizini prirode.

Odabirom Sunshinea, birate život u harmoniji i stilu, gdje je svaki element dizajniran kako bi maksimizirao prostor i udobnost stanovnika.

Cijena

površina

Vanjske Dimenzije

Unutarnje DIMENzije

Mobilna kuća PORTO

Porto je jedinstvena ponuda za one koji traže prostrane i funkcionalne životne prostore, uz neviđenu fleksibilnost u uređenju.

S dva mezanina koja se mogu urediti prema potrebama, od spavaonica do prostora za igru, Porto nudi fleksibilnost i udobnost. Na ulazu dočekuje vas udobna sofa, a zatim slijedi funkcionalna kuhinja s blagovaonicom i kupaonica opremljena tušem, WC-om i umivaonikom.

S promišljenim dizajnom i mogućnostima prilagodbe, svatko može stvoriti svoj sanoviti prostor, kombinirajući udobnost, stil i funkcionalnost.

Ovaj inovativni model više je od samo kuće; to je promišljeno osmišljen prostor koji kombinira modernost s funkcionalnošću, idealan za one koji traže ne samo mjesto za život već i inspiraciju za svakodnevni život u harmoniji i stilu. Savršen za obitelji s djecom, kao i za parove ili pojedince koji trebaju dodatni prostor, Porto postaje simbol modernog, kompaktnog života koji zadovoljava širok spektar potreba stanovnika.

Cijena

površina

Vanjske Dimenzije

Unutarnje DIMENzije