Marleo smart living

Montažne kuće

Uz Marleo Tim vaša kuća će biti odrađena od samog početka projektiranja, pa do useljenja. Razne varijacije gradnje konstruktivnih dijelova, krovišta, izolacija, te unutarnjeg uređenja do useljenja. Ovisno i željama investitora, možemo odraditi samo neke dijelove gradnje ili kompletan projekt od ideje do uporabne dozvole.

Montažne kuće u oblozi zidova imaju nosivu drvenu konstrukciju s ispunom od mineralne vune s parnom branom, s obje strane zatvorenu pločastim ili drvenim oblogama, preko kojih se s vanjske strane izvodi toplinska ili samoventilirajuča fasada, a s unutarnje strane se postavlja još jedna obloga, što osigurava kvalitetniju zvučnu izolaciju. Širina konstrukcije, izolacije i vrsta  obloge ovise o sistemu gradnje. Više toplinske izolacije pridodaje kvalitetnijoj energetskoj učinkovitosti.

Nivo izvedbe kao i sistem gradnje bira investitor. Može se odlučiti za nivo izvedbe visoki roh bau ili ključ u ruke.
Kod izabira izvedbe visoki roh bau kuća je izvana gotova, osim podnih obloga i mogućih ograda na balkonima i terasama, a iznutra je u odrađena do završnih obrtničkih radova. Ključ u ruke obuhvaća gradnju kuće bez temelja ili s uključenim temeljima, ovisno o dogovoru sa investitorom. Ključ u ruke izvedba podrazumjeva sve radove do useljenja. 

Cijene kuća formiramo na upit za pojedinu kuću, jer svaka kuća je individualni objekt za sebe koji se modificira po željama investitora.

Cijene kuća se ne formiraju po m², nego temeljem troškovnika (izračun: količine materijala × jedinične cijene). Na cijenu utječu: složenost projektnog rješenja, površina objekta, vrste materijala koji se ugrađuju u kuću, odabrani sistem gradnje, lokacija gradnje.

Temelji nisu u cijeni osim u slučaju odabira našeg koperanta, kojeg je moguče dogovoriti preko nas.

Ovisno o lokaciji gradnje postoji mogućnost izvedbe dodatnih radova ili opcije ključ u ruke.

Naši Projekti
Montazne

Bela

Montažna kuća Bela Dizajnirana da se uklopi da izviruje iz šume, te se iz kuće ima pogled prema jezeru i dolini. Okružena je šumom i

Više informacija
Montazne

Ana

Montažna kuća Ana Dizajnirana je po željama investitora za potrebe najma. Želja je bila da se napravi od drvenih komponenti, sa ventilirajučom fasadom i modernog

Više informacija
Montazne

Kathy

Montažna kuća Kathy Dizajnirana je po željama investitora s naglaskom da se pronađe riješenje za ugodnim boravkom proširene obitelji, te odgovarajučim eksluzivnim smještajem za najam. 

Više informacija
Montazne

Leona

Montažna kuća Leona Primjerena je za višečlanu obitelj sa funkcijonalnim boravkom orijentiranim prema naprijed, te spavačim sobama na katu.  Lokacija površina Design Cijena Na atraktivnoj

Više informacija

cijene gradnje

visoki roh bau

Izrada projektne dokumentacije (radioničkih nacrta i planova montaže)

Proizvodnja i montaža konstruktivnih elemenata sa izolacijom (vanjski i pregradni zidovi)

Izrada stropova s parnom branom i oblogama konstrukcije, pokrivanje krovišta, stropovi obloženi gipskartonskim pločama (bez bandažiranja spojeva)

Vanjska PVC stolarija – dobava i ugradnja prozorskih klupica je uključena. Postavljanje kompletne Limarije (Žljebova, opšava) od pocinčanog bojanog lima.

Ugradnja i nabava: Unutarnjih drvenih stubišta, tavanskih ljestvi, garažnih sekcijskih vrata.

Razvod vodovodnih i kanalizacijskih instalacija unutar objekta

Osnovne elektroinstalacije , bužiri u zidovima za ugrađenim kutijama

Oblaganje unutarnjih zidova Knauf pločama (bez bandažiranja spojeva)

Završna vanjska toplinska fasada

Cijena od 620 Eura + PDV

ključ u ruke

Svi radovi visoki Roh Baua

Nabava i postavljanje podnih obloga 

Nabava i postavljanje zidnih i podnih keramičkih pločica u kuhinji i sanitarijama

Soboslikarski radovi, fino gletanje Rigips ploča na zidovima i stropu te bojanje u boji po želji investitora

Nabava i ugradnja sustava grijanja i/ili klima uređaji prema Glavnom projektu

Fini razvod elektroinstalacija s prekidačima i utičnicama u bijeloj boji, te kućni priključni ormarić

Sobna Vrata

Sanitarni Uređaji

 Cijena od 750 Eura + PDV 

Opcije: Temeljna Ploča, vanjski radovi oko objekta. 

Montažna kuća Bela

Dizajnirana da se uklopi da izviruje iz šume, te se iz kuće ima pogled prema jezeru i dolini. Okružena je šumom i prirodom, te se nalazi na osamljenoj poziciji. 

Lokacija

površina

Design

Cijena

Ova posebna nekretnina dizajnirana je da se uklopi u šumovit okoliš, da se koriste prirodni materijali za gradnju, te da ima pogled i pristup prema jezeru. Posebnost je da će cijela biti izdignuta iznad zemlje, okružena drvečem i poratnim sadržejem, kao jacuzzi, sauna, i bazen. Osnovna namjena će biti najam, a gradnja se očekuje na ljeto 2023. 

Montažna kuća Ana

Dizajnirana je po željama investitora za potrebe najma. Želja je bila da se napravi od drvenih komponenti, sa ventilirajučom fasadom i modernog izgleda, te da se uklopi u okoliš i ima čim veči pogled na jednu stranu.

Lokacija

površina

Design

Cijena

Kuća je zamišljena da bude za potrebe najma. Pozicijonirana je na padu sa pogledom u daljinu, te je radi toga večina prednje strane kuće u staklenim stijenama. Velika natrkivena terasa dominira jednom stranom objekta, te je zamišljena za konforan boravak proširene obitelji. Konststrukcija je od drvenih izoliranih panela sa ventilirajučom fasadom. Početak gradnje je u prolječe 2023.

Montažna kuća Kathy

Dizajnirana je po željama investitora s naglaskom da se pronađe riješenje za ugodnim boravkom proširene obitelji, te odgovarajučim eksluzivnim smještajem za najam. 

Lokacija

površina

Design

Cijena

Za potrebe zajedničkog i odvojenog korištenja projektirana je kuća Kathy. Velika temeljna ploča koja uz blagu padinu radi prostora za ugrađeni bazen i spremišta za vrtnu opremu. Odvajanje dva nivoa koji svaki za sebe je smjestajna jedinica vođen je idejom da gosti ili obitelj koja posječuje ima svoj dio, kao i budući najam u kojem

dvije odvojene obitelji imaju svoju privatnost. Konstrukcija je od drvenih panela, izolirana po potrebi, te uređeno po sistemu Ključ u ruke. Projekt se realizira krajem 2023 godine. 

Montažna kuća Leona

Primjerena je za višečlanu obitelj sa funkcijonalnim boravkom orijentiranim prema naprijed, te spavačim sobama na katu. 

Lokacija

površina

Design

Cijena

Na atraktivnoj lokaciji s pogledom na more, projektirala se kuća Leona. Zamišljena je za višečlanu obitelj koja voli komfor, te za buduće korištenje za cijelogodišnji boravak. Projekt je planiran za izgradnju na jesen 2023 godine.